Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Δυναμική η κινητοποίηση των αγροτών της Άρτας

Με αποφασιστικότητα και τόλμη οι αγρότες της Άρτας βγήκαν στους δρόμους. Την κινητοποίηση διοργάνωσε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Άρτας (ΟΑΣΝΑ), με την συγκέντρωση αρχικά αγροτικών μηχανημάτων αλλά και αγροτών στις εργατικές κατοικίες. Από το σημείο συγκέντρωσης κινήθηκαν όλοι μαζί στην πλατεία Κιλκίς που τους περίμενε το Εργατικό Κέντρο και το ΠΑΜΕ πραγματοποιώντας από κοινού συλλαλητήριο. Μετά το συλλαλητήριο έκαναν το γύρο της πόλης διασχίζοντας την πλατεία Σκουφά κατευθυνόμενη προς την γέφυρα της Άρτας, απέναντι από το ιστορικό γεφύρι, κλείνοντας για περίπου μια ώρα την κυκλοφορία.

Εκεί αποφασίστηκε η παραμονή των τρακτέρ στο σημείο γιο όσο χρειαστεί, δημιουργώντας πλέον ένα μόνιμο μπλόκο.

Η σπίθα άναψε λένε, τα μέτρα αυτά δεν πρέπει να περάσουν γιατί μας ξεκληρίζουν και δεν θα περάσουν, τις επόμενες ημέρες θα γίνουμε πιο πολλοί νικώντας τον παραλογισμό της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates