Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Λιμάνι και Εγνατία έκλεισαν ξανά πριν λίγο οι αγρότες της Θεσπρωτίας

Στην είσοδο του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας και πάνω στην Εγνατία Οδό, παραμένουν από τις 10.30 το πρωί της Κυριακής, εκατοντάδες αγρότες από όλο το νομό Θεσπρωτίας. Στο σημείο έφτασαν μετά από δυναμική πορεία με πάνω από 150 τρακτέρ, τα οποία "παρέλασαν" από το κέντρο της πόλης της Ηγουμενίτσας. Λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα, έκλεισαν την κυκλοφορία σε όλα τα οχήματα, κυρίως φορτηγά, τα οποία ταξιδεύουν προς λιμάνια της Ιταλίας, ενώ ο συμβολικός αποκλεισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 21:30.

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στο σημείο και για όσο διάστημα χρειαστεί, μέχρι να πείσουν την κυβέρνηση να αποσύρει τα νέα μέτρα για το ασφαλιστικό και το φορολογικό. Στο σημείο οι αγρότες έχουν ανάψει φωτιές, καθώς η θερμοκρασία τις βραδινές ώρες, ίσα που ξεπερνάει τους 0 βαθμούς και οι ίδιοι είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στο σημείο, καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates