Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Ανυποχώρητο δηλώνει το μπλόκο της Άρτας στην γέφυρα

Μετά την συνάντηση που είχε το μπλόκο της γέφυρας με τα υπόλοιπα μπλόκα της χώρας, εντείνονται οι προσπάθειες ενίσχυσης και διατήρησης του μπλόκου σκληραίνοντας παράλληλα και τη στάση του. Από αύριο μέχρι και την Παρασκευή αποφασίστηκε να κλείνει τον δρόμο από τις τρεις το μεσημέρι, μέχρι και τις τρεις το ξημέρωμα.

Παράλληλα αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μια επιτροπή που θα περάσει απ’όλα τα χωριά με στόχο την ενδυνάμωση του μπλόκου και παράλληλα να τους καλέσει να δηλώσουν συμμετοχή στην διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην Αθήνα.

Όσον αφορά την διαδήλωση της Παρασκευής, η κινητοποίηση αναμένεται πολύ μεγάλη. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τρακτέρ θα κατευθυνθούν στην Αθήνα από όλη την Ελλάδα με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμη και με ελικόπτερα, λένε χαριτολογώντας! Ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΑ, Βαγγέλης Μπέτσας, ανέφερε ότι θα κατασκηνώσουν για όσο χρειαστεί στην Αθήνα για την υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων τους και καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στην διαδήλωση της Παρασκευής που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates