Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

«Ανοιχτές Πόρτες» στην ZOINOS WINERY

Η ZOINOS WINERY συμμετέχει στην εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες» και σας περιμένει την ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΪΟΥ (11:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.) στο Οινοποιείο της στη Ζίτσα για να σας ξεναγήσει στους χώρους της, στην τέχνη της οινοποίησης, της απόσταξης και της παλαίωσης οίνων και αποσταγμάτων.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Κατά την διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία κρασιών και αποσταγμάτων καθώς και ξενάγηση στο οινοποιείο όπως και στο νέο επισκέψιμο μουσειακό χώρο.

Μουσική συντροφιά θα μας κρατήσει ο Δημήτρης Υφαντής.

Να σημειώσουμε ότι για τους επισκέπτες μας εκείνη την ημέρα θα είναι ανοιχτή και η Πινακοθήκη Χαρακτικής του Δήμου Ζίτσας, όπου στεγάζονται έργα που συνέλεξε ο Ζιτσιώτης νεοέλληνας ζωγράφος Κώστας Μαλάμος, τα οποία μας ταξιδεύουν από την αρχή της Νεοελληνικής χαρακτικής κατά τον 19ο αιώνα έως το σήμερα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ: 2658 0 22297 - ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ: 2651070961 (εσ.6)

www.zitsawine .gr - info@zoinos.gr

Λίγα λόγια για τις «Ανοιχτές Πόρτες»

Οι «Ανοιχτές Πόρτες» πραγματοποιούνται φέτος για 13η συνεχή χρονιά στα οινοποιεία-μέλη των «Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» έχοντας καθιερωθεί πλέον τα τελευταία χρόνια και στους υπόλοιπους «Δρόμους του Κρασιού» της Ελλάδας, ιδιαίτερη επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις «Ανοιχτές Πόρτες» των οινοποιείων των Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος, περνούν πάνω από 8.000 επισκέπτες!

Στόχος της εκδήλωσης είναι το κάθε οινοποιείο που συμμετέχει να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο γεγονός γύρω από το κρασί σε εορταστικό κλίμα που θα προσκαλέσει τον καταναλωτή στο χώρο παραγωγής του.

Οι επισκέπτες των οινοποιείων, θα μπορούν να αγοράσουν κρασιά σε ειδικές τιμές αλλά και να συμμετέχουν σε κλήρωση δώρων, εφόσον συμπληρώσουν το σχετική δελτίο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates