Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Αισιοδοξία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Άρτας- Φιλιππιάδας για ακτινίδια και εσπεριδοειδή

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται εφέτος οι παραγωγοί ακτινιδίου και εσπεριδοειδών τόσο λόγω των καλών τιμών όσο και ένεκα της ομαλής και έγκαιρης απορρόφησης της παραγωγής.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Ιωαννίνων ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Άρτας- Φιλιππιάδας Νίκος Γκίζας η συγκομιδή των ακτινιδίων φτάνει στο τέλος της και οι τιμές παραγωγού διαμορφώθηκαν από 35 έως και 45 λεπτά ανά κιλό.

Σε ότι αφορά τα εσπεριδοειδή οι τιμές είναι αυξημένες κατά 20% σε σχέση με πέρυσι ενώ αυξημένο καταγράφεται και το ενδιαφέρον εμπορίας.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ακτινιδίων «ΠΥΡΡΟΣ», οι υψηλές τιμές εφέτος οφείλονται στην παρουσία Ιταλών επιχειρηματιών οι οποίοι ανέτρεψαν τα σχέδια των Ελλήνων εμπόρων και μεσαζόντων.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates