Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Μπλόκο επί της Ιόνιας Οδού από τους αγρότες της Άρτας.

Μπλόκο στον Άγιο Δημήτριο Πέτα επί της Ιόνιας Οδού έστησαν πριν από λίγο οι αγρότες της Άρτας. «Είμαστε αποφασισμένοι να παραμείνουμε για πολλές ημέρες» ανέφερε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ευάγγελος Μπέτσας. Στο μπλόκο οι αγρότες συμμετέχουν με τριάντα δύο τρακτέρ, ενώ πρόκειται να προσέλθει και το μπλόκο κτηνοτρόφων από το ύψος του Κομποτίου. Είχε προηγηθεί συγκέντρωση στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στην Άρτα. 

Στην Πρέβεζα τα τρακτέρ των αγροτών είναι παρατεταγμένα επί της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Πρέβεζας, στο ύψος του Λούρου, χωρίς ωστόσο να έχουν αποκλείσει τον δρόμο.

Σημεία αιχμής των αγροτικών κινητοποιήσεων αποτελούν το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το μεγάλο κόστος παραγωγής, ενώ παράλληλα είναι αντίθετοι στον διαχωρισμό επαγγελματιών και ετεροαπασχολούμενων γεωργών.

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates