Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Στα ίχνη κυκλώματος ελληνοποίησης αιγοπρόβειου γάλακτος από τη Βαλκανική

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η αποκάλυψη της ΕΡΤ Ηπείρου για τη δράση κυκλώματος ελληνοποίησης αιγοπρόβειου γάλακτος από τη Βαλκανική. 
Το γάλα αυτό διανέμεται σε μεταποιητικές επιχειρήσεις για την παρασκευή φέτας και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων υπονομεύοντας τη διεθνή κατοχύρωση της φέτας αλλά και νοθεύοντας τον ανταγωνισμό με συνέπεια τη μείωση των τιμών παραγωγού. 
Ήδη έχουν αποσταλεί επιστολές προς τους παραγωγούς για μείωση των ήδη συμφωνημένων τιμών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές βρίσκονται στα ίχνη του κυκλώματος και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις ενώ από την πλευρά της η Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων με επιστολή της προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης καταγγέλλει την απουσία κρατικών ελέγχων γύρω από το γάλα με κίνδυνο καταστροφής ολόκληρου του κλάδου.

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates