Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Ημερίδα για τη φέτα αύριο στα Γιάννενα

Ημερίδα για τη φέτα, που ξεκινά 11 το πρωί στο ξενοδοχείο «Du Lac», πραγματοποιείται αύριο στα Ιωάννινα, στην οποία θα γίνουν τρεις ομιλίες, με σημείο αναφοράς τους κινδύνους που διατρέχει το εθνικό μας προϊόν με ονομασία προέλευσης. 

Ο ομότιμος καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εμμανουήλ Ανυφαντάκης, πρόκειται να αναφερθεί στην «εθνική υποχρέωση για την διασφάλιση ταυτότητας της φέτας». 
Ο πρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων, Χρήστος Αποστολόπουλος, θα αναπτύξει το θέμα «Οι δικαιολογίες του ξεπουλήματος της φέτας με τις Συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης». 

Τίτλος του τρίτου θέματος που θα εισηγηθεί, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας, καθηγητής και τέως πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, Γεώργιος Ζέρβας, είναι: «Ο ρόλος της φέτας στη βιωσιμότητα της ελληνικής αιγο-προβατοτροφίας». Την ημερίδα διοργανώνουν η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Ιωαννιτών, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων, η τοπική Ένωση Αγροτών και η Ένωση Νέων Αγροτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates